Öppettider

  • Måndag-Torsdag 15.00-sent
  • Fredag - Lördag 15.00-03.00
  • Söndag stängt

Bordsbokning

Boka ditt bord genom att ringa oss på telefon:
08-6695855 eller genom vår onlinebokning.

Boka bord

Hitta-Hit

Baras Ställe är beläget på Västgötagatan 4 på Södermalm.
Välkomna hit!

Kolla karta

Restaurang & Nattklubb Södermalm

Nu har vi äntligen öppnat upp dörrarna till vår nya Restaurang & Nattklubb på Södermalm i Stockholm.
Vi strävar efter att kunna erbjuda dig som gäst alla tänkbara möjligheter när vi kommer till mat, dryck och nöjesaktiviteter. Hos oss kan du äta en enkel måltid om du är lite småhungrig, äta något rejält när magen kurrar på högvarv eller kanske ta en öl eller ett glas vin i baren och varva ner efter en hård arbetsdag.

Varje fredag och lördag mellan 22.00-03.00 har vi nattklubben igång med dj som spelar senaste och bästa låtarna till ett fullt dansgolv .

Vi har två VIP-hyllor, en som är enbart för tjejer och den andra för alla. Vid bokning så är det VIP-menyn man beställer ifrån.
Vi har en fantastisk innergård med värmelampor som kommer vara öppen året om. Här kan du sitta ute och njuta av drinken.
Är man större sällskap, t ex arbetskollegor som vill vara sitta tillsammans eller om man vill fira en födelsedag så ordnar vi plats för det ändamålet. Vi är öppna för alla förslag gällande bokningar.
Vi har en vinautomat som du själv kan välja bland olika vita och röda sorter med ett kort du stoppar i maskinen som du köper i baren med olika valörer. En väldigt populär och uppskattad investering har det visat sig.
Varmt välkomna till oss på Västgötagatan 4 och upplev en magisk stund eller en helkväll.

Med Varma Hälsningar
Personalen, Baras Ställe.

Baras Ställe Meny

Kolla in vår meny

VIP-HYLLAN

Fira er födelsedag eller något annat glädjande i vår VIP.